En vecka sedan boksläpp – det blir en andra upplaga!

Att dessa inledningar till ett blogginlägg ska vara så svåra! Dessutom vet jag inte i vilken ände jag ska börja …

Som ni vet är boken ”I rättvisans blod” ute, och som ni redan kunnat läsa i de tidigare inläggen har den sålt långt över förväntan!

I dag (onsdag) är det exakt en vecka sedan den släpptes. Jag trodde jag var optimist (andra ansåg att det var snudd på idioti och galenskap …) när jag beslutade mig om upplagans storlek, men i skrivande stund har jag bara knappt 200 exemplar kvar!

MEN misströsta icke! För i måndags beslutade vi att …
DET BLIR EN ANDRA UPPLAGA!!

Det finns en liten risk för att det kan bli ett glapp mellan upplagorna, MEN ni vet att en ny upplaga kommer ifall den första hinner ta slut. Och den andra kommer att komma före jul (såvida det inte blir något knas med leveransen eller på tryckeriet), så ni hinner få den som julklapp fastän den första upplagan skulle ta slut.

Fr o m i dag finns boken också uppe på Adlibris, vilket betyder att alla i Sverige, Finland och Norge har nu möjlighet att beställa boken därifrån!
Adlibris har dock ännu inte upp någon omslagsbild för boken, men det kommer väl förhoppningsvis inom kort.

I övrigt känns det som om livet rullar på i 180 nu … Själv har jag fortfarande inte riktigt fattat vad som har hänt.
Jag har nog inte förstått fullt ut att jag har en bok, som dessutom är utgiven, än mindre har jag förstått att ni är många som läser den, och – många som gillar den! Vilket glädjer mig enormt mycket!
Jag vet att jag redan har tjatat, ältat och upprepat det här hur många gånger som helst, men jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet, ödmjukhet och glädje jag känner varje gång någon taggar mig på sociala medier och/eller kontaktar mig privat för att berätta hur mycket de gillar boken.

Jag hade aldrig (aldrig, aldrig, aldrig …) kunnat drömma om att boken skulle få ett sådant fint mottagande! Speciellt inte här i Österbotten. Jag var rädd att folk skulle tycka att jag svartmålar vår lilla ankdamm med mitt ”deckar-hittepå-trams”.
Jag är så obeskrivligt glad och tacksam.
TACK!

Under helgen utkom också en podd som jag medverkade i strax innan boksläppet. Är ni intresserade av att lyssna finner ni den här:
Pod Scriptum04: Nilla Kjellsdotter och I rättvisans blod

I podden berättar jag bl a om mitt skrivande, hur jag personligen tycker en bra deckare ska vara, känslan när jag blev erbjuden förlagsavtal med Lind & Co gällande en ljudbok – och varför det inte var självklart att tacka ja till erbjudandet, och mycket mycket mer.
Lyssna om ni vill!

Nu ska jag fortsätta signera lite böcker som ska postas inom kommande dagar.
I helgen signerade jag också ett antal böcker.
Tror helgens signeringshög får bli dagens bloggbild.

Men innan jag avslutar – på tal om signering:
Lördagen den 7.11 kl. 11-15 kommer ni att hitta mig vid Akademiska bokhandeln Gros i Vasa!
Då kommer jag att signera böcker dagen lång!
Kika gärna förbi och köp en bok, få din bok signerad eller säg hej.

På återseende!

© Nilla Kjellsdotter

Publicerad av Nilla Kjellsdotter

Författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: