Hem

Nilla Kjellsdotter.
34-årig österbottnisk deckardebutant.
Under hösten 2020 utkom debutdeckaren I rättvisans blod som pappersbok via Boklund Publishing, och i slutet av januari 2021 gav svenska Lind & Co ut ljudboken av I rättvisans blod.
Under våren 2021 ingick jag avtal med ett av Sveriges största, och äldsta, förlag Norstedts förlag, som kommer att ge ut de tre kommande böckerna om Mija Wadö, som är huvudkaraktären i min österbottniska deckarserie.
Jag har även ingått avtal med finska Gummerus, som kommer att översätta de tre kommande böckerna om Mija Wadö till finska.
Ytterligare har jag också ingått avtal med Norstedts Agency, var jag har en egen agent som har hand om de utländska bokrättigheterna och filmrättigheterna.

Nästa svenska bok om Mija Wadö utkommer i början av 2022 och har titeln Flickan i Stenparken.
Den första finska boken om Mija Wadö utkommer i slutet av våren 2022.

Följ min författarsida på Facebook: Nilla Kjellsdotter
Följ mig på Instagram: nilla.kjellsdotter

Länk till poddintervjun ”Bakom rubrikerna – Sommarsamtal”: https://open.spotify.com/episode/6OOCax63u384idx5vsxMRN?si=9c83c21375044f0e

Länk till radiointervjun tillsammans med Yle Vega Dag:
https://arenan.yle.fi/audio/1-50881450

OM MIG:

Nilla Kjellsdotter, 34-årig österbottnisk deckarförfattare. Tre nya österbottniska deckare i Mija Wadö-serien är antagna för utgivning hos svenska Norstedts förlag, samt hos finska förlaget Gummerus. Har även ingått avtal med agenturen Norstedts Agency.

Mer om mig

%d bloggare gillar detta: