BOKSLÄPP FÖR PAPPERSBOKEN!

Har hänt massor sedan jag senast bloggade, så jag vet inte riktigt var jag ska börja …
Därför tänker jag att jag kommer att dela upp händelserna i olika blogginlägg.

Till att börja med kan jag meddela att vi äntligen har ett datum för släppet av pappersboken!
Ett datum som jag faktiskt tror att kommer att hålla. I början av förra veckan var jag i kontakt med tryckeriet och fick då veta när de uppskattas sända böckerna. Och utifrån det datumet tänker jag att det skall mycket till för att datumet för boksläppet ska fallera, men – man vet aldrig i dessa tider!
Rådande Coronaläge känns långt ifrån stabilt efter helgens rapporterade Coronafall … Om jag inte är helt ute och cyklar har 109 nya Coronafall uppdagats i Vasa sjukvårdsdistrikt, varav 104 av dessa är Vasabor …
Det börjar, ärligt, faktiskt kännas lite läskigt på riktigt.
Men boksläppet då …

Härmed kan jag meddela att ”I rättvisans blod” kommer att släppas i pappersform onsdagen den 21 oktober!

Boken kommer ni att kunna köpa via mig, Boklund.fi, Adlibris, utvalda bokhandlar (finns den inte i din bokhandel – efterfråga den/be att de köper in den), i vår egen bybutik Livsmedel, och jag vet även att en del bibliotek har redan på G att ta in den (finns den inte på ditt bibliotek – be att de tar in den!).

© Nilla Kjellsdotter

Publicerad av Nilla Kjellsdotter

Författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: