Boksläppet kommer att gå av stapeln …

I går lovade jag att jag i dag skulle droppa tidpunkten för det kommande boksläppet.
Vill poängtera att tidpunkten är fortfarande preliminär, boken har ännu inte kommit från tryck, och man kan aldrig veta till hundra procent vad som dyker upp eller vad som kan orsaka fördröjning, men – vi har en planerad tidpunkt för boksläppet, och den kommer vi att hålla såvida det inte uppstår nåt oväntat vid tryckeriet eller leveransen!

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå, eller ta in, att jag snart kommer att kunna hålla min första alldeles egenproducerade bok i handen! En bok som jag har skrivit, hittat på och åstadkommit från början till slut. Mitt alldeles egna verk.
Snart kommer jag att kunna hålla boken i min hand, dofta på den och bläddra i den. Det är en sådan mäktig känsla att bara föreställa sig scenariot; hur jag håller den i handen, smeker dess pärm och sakta vänder upp den första sidan och ser den tryckta texten.
Hur mäktigt kommer det inte då att vara när jag väl håller den i min hand!?

Ett annat spänningsmoment är hur många boklådor det kommer att bli. I och med att ”I rättvisans blod” blir en tjock bok gissar jag att det inte ryms alltför många böcker i en låda. Jag väntar med spänning på att få se lastpallen med leveransen. Hoppas bara att jag är hemma dagen då bokleveransen kommer så jag personligen kan ta emot den. Annars blir det någon annan som får den äran …
Vart jag ska göra av alla böcker under tiden jag förvarar dem är dock ett dilemma jag inte vågat ägna alltför mycket tanke åt ännu. Jag tänker att förvaringen måste väl ändå vara det minsta bekymret. Att det löser sig nog. På nåt sätt …

Anyway. Slutpladdrat nu. Jag gissar att ni vill veta när det tänkta boksläppet kommer att gå av stapeln, och …

Härmed kan jag berätta att den preliminära tidpunkten för boksläppet kommer att bli VECKA 41!
Förutom att man kan köpa den direkt av mig, kommer den även att finnas tillgänglig i diverse bokhandlar (finns den inte, fråga efter den av din bokhandlare och be att hen tar in den!), på Adlibris, bibliotek (har inte ditt bibliotek tagit in den, fråga efter den!), o.s.v.

I samband med boksläppet kommer även en pressträff att ordnas. Jobbar du på radio, en tidning, teve, o.s.v. och önskar få inbjudan till pressträffen – let me know!
Förlaget kommer att sända ut info till pressträffen, och har du på känn att just du (din radiokanal, -tidning eller -teveshow) inte finns med i den inbjudan, hojta till!

… och ja, någon form av releasefest/releasekaffe har jag också tänkt ordna. Hur, var, när och i vilken form är fortfarande oklart.

Som sagt, pricka in vecka 41 i kalendern, för då skall boken finnas tillgänglig för allmänheten!

Önskemål om bloggämne? Hör av dig!

© Nilla Kjellsdotter

Publicerad av Nilla Kjellsdotter

Författare

En tanke på “Boksläppet kommer att gå av stapeln …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: