BOKEN ÄR HÄR!!

Just nu känner jag att det är mer än aktuellt att uppdatera bloggen – TROTS att jag har en nackspärr-from-hell och helst av allt bara skulle krypa ner under täcket.
Jag köpte en ny huvudkudde för ett par veckor sedan. Tror det inte tillhörde ett av de bättre köpen jag har gjort i livet. Den känns inte obekväm, men min nacke har krånglat ungefär lika länge som jag har haft huvudkudden i bruk … Jag börjar med andra ord dra lite paralleller mellan kudden och nacken. Eller så är jag bara helt enkelt överspänd inför allt som är på gång just nu …

För vet ni vad? … BOKEN ÄR HÄR!!

I fredags vid lunchtid ringde min morsa och sa: ”Dags att pallra dig hit! Böckerna levereras som bäst!”.
Av praktiska skäl hade jag valt leverans hem till mamma och pappa (de har både truck och utrymme så jag kunde lagra böckerna tills maken kom hem från sin jobbvecka och kunde hjälpa mig att baxa in dem i bilen).

Ni kan ju bara gissa feelisen i fredags!
Känslan när man fick öppna första boklådan; ta i boken; snusa på den; smeka pärmen; se den egenproducerade texten; bläddra bland sidorna; och framför allt – hålla den i handen!
Det var verkligen en obeskrivlig känsla – en oslagbar känsla!
En känsla som jag garanterat aldrig mer kommer att uppleva i mitt liv! För även om jag kommer att skriva fler böcker, få de utgivna, tryckta och hemlevererade, kommer jag ändå aldrig att uppleva känslan av att få hålla i min alldeles första, egenproducerade debutbok.

Hela den här sista tiden, efter att boken for till tryck, har jag sagt att det är lite som att vara höggravid. Man vet att bebisen snart kommer, men man vet inte exakt när. Bara på ett ungefär. OCH NU ÄR DEN HÄR!!

MEN!
Även om jag redan har böckerna i min ägo, kommer den ändå inte att börja säljas förrän den 21 oktober (samma dag som det är boksläpp).
Det jag däremot redan nu kan outa är att boken kommer att finnas tillgänglig samma dag som den släpps vid följande ställen: Akademiska Bokhandeln Gros i Vasa, Oravais Livsmedel, Herlers Bokhandel i Nykarleby och självklart kan man också köpa den direkt av mig!
Förhoppningsvis ska övriga återförsäljare (ex. bokhandlar – fysiska som nätbokhandlar) köpa in den så snart den har släppts.

Själv funderar jag också på att ha ett förköpstillfälle här hemma innan den släpps, men det är ännu i ”funderingsstadiet”.
Tanken var ju att jag skulle ha haft en lite större bokrelease inkommande lördag, men så blossade Coronan upp och restriktionen om max 50 pers. samlingar kom. Tänkte då att jag ordnar releasekaffe hemmavid för de allra närmaste istället. Nåväl, då kom restriktionen om max 10 pers. samlingar.
Men – releasekaffe hinner vi nog ha. Huvudsaken just nu är att antalet Coronafall minskar istället för ökar.
Om inte annat kommer ju ljudboken att släppas den 26 januari. Kanske jag kör en release då istället?! Återstår att se …

Hur som helst: ”I rättvisans blod” är nu äntligen här, jag har en helvetisk nackspärr och boken släpps den 21 oktober!
(Och eventuellt ordnar jag ett förköpstillfälle innan dess, men jag lovar inget!)

Glöm inte att delta i utlottningen om ett signerat exemplar av ”I rättvisans blod”Facebook och/eller Instagram!
(För att öka din vinstchans – delta på både Facebook OCH Instagram!)
DU KAN DELTA I UTLOTTNINGEN T.O.M. 20 OKTOBER 2020!


LYCKA TILL! 🖤🔪

© Nilla Kjellsdotter

Publicerad av Nilla Kjellsdotter

Författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: