Hjälp mig! Jag behöver DIN åsikt.

Nu efterlyser jag er hjälp!

Eftersom jag ger ut boken via hybridförlaget Boklund Publishing har jag möjlighet att välja mycket själv. Som ex. var numreringen på sidorna ska vara: ska det vara längst ner ute i hörnet eller på mitten längst ner på boksidan?

Jag har alltid bara tänkt att numreringen ska vara på mitten, tills jag insåg att man kan ju ha det ute i hörnet också. (Kan inflika att sidnumreringens placering är för övrigt inget jag reflekterar nämnvärt över vid läsning av böcker.)

Under helgen hade jag en röstning på mitt Instagramkonto och min Facebook-sida, där man fick rösta på Alternativ 1 (numrering ute i hörnet) eller Alternativ 2 (numrering på mitten). Inte helt otippat blev röstningen ytterst jämn …

Så nu vill jag ha ER åsikt! Vad är mest praktiskt? Vad är snyggast? Motivera gärna varför ni tycker det ena eller det andra. Kan nämna att min bok kommer att bli ca 410 sidor.

Ska numreringen vara enligt Alternativ 1 (ute i hörnet) eller enligt Alternativ 2 (på mitten)?

Ge din åsikt och motivering per kommentar eller skicka ett privat meddelande.

Tack på förhand!

©️ Nilla Kjellsdotter

Publicerad av Nilla Kjellsdotter

Författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: